Eigen materiaal laten graveren

Bij ons kan je ook terecht om zelf meegebrachte materialen te laten graveren. Hoewel het niet altijd duidelijk is over welk materiaal het gaat en we niet altijd exact onze instellingen kunnen bepalen, gaan we hier zeer voorzichtig te werk. We beginnen met een hele lage instelling, en zolang we het materiaal niet verplaatsen, kunnen we het graveerproces blijven herhalen. 

In principe kunnen we op alle materialen graveren, met uitzondering van PVC. Door hier op te graveren komen er schadelijke stoffen vrij voor de gezondheid en we willen nog wel enkele jaren op deze aardbol blijven. 


Hoe berekenen we jouw prijs?

Om te beginnen vragen we 5 euro opstartkosten om je bestand klaar te maken voor de gravering. Vanaf dan betaal je 1 euro per minuut om te graveren/snijden. 

De duurtijd hangt af van het materiaal en van de grootte en gedetailleerdheid van het ontwerp. Het is dus moeilijk om hier vooraf een exacte prijs op te plakken. Maar door onze ervaring kunnen we hier wel een goede schatting naar doen. 

Voor graveerwerk op metaal rekenen we 0,50 euro per minuut extra omdat we hier eerst een extra coating opzetten die tijdens het proces ingebrand wordt in het metaal. 


Offerte op maat

Voor grote bestellingen kunnen we een aangepaste offerte maken.


Verzendkosten

zie verzenden en retour